Interim Finance

Financieel interim bureau Talentem

Heb je een tijdelijk capaciteitsgebrek op de afdeling finance, of wil je een frisse wind door de boekhouding van je organisatie? Ben je op zoek naar een finance interim professional op het gebied van finance en control? Wil je dat de managementinformatie op tijd beschikbaar is? Dan ben je bij financieel interim bureau Talentem op het juiste adres.

De 234 financieel interim management professionals van Talentem helpen je graag. Welke uitdaging je ook hebt, wij lossen het op!

Interim finance en waarborgen van de kwaliteit

Het waarborgen van de kwaliteit staat op nummer één bij Talentem. Mede daarom hebben we tijdens de finance interim opdracht een aantal evaluatiemomenten met de opdrachtgever en met de Financieel interim professional. Als de opdracht erop zit, houden we een afsluitend evaluatiemoment.

In drie stappen binnen een week de beste financieel interim professional

Onze opdrachtgevers hebben bij een Financieel interim vraag in negen van de tien gevallen veel haast. Daarom schakelt Financieel interim bureau Talentem snel. Uiteraard doen we geen concessies aan de te leveren kwaliteit.

Binnen een week presenteren we de best geselecteerde interim professionals. Hoe doen wij het?

  1. We inventariseren de HR interim vraag d.m.v. een uitgebreide intake met en bij de opdrachtgever om goed te inventariseren wie het beste bij de organisatie en de opdracht past;
  2. Daarbij selecteren we de beste financieel interim professional voor de opdracht;
  3. Binnen een week stelt Talentem 1 – 4 kandidaten aan je voor.

Interim finance professionals TalentemOp deze pagina stellen een aantal interim finance professionals zich alvast aan je voor.

Talentem Interim finance

Contact interim finance bureau Talentem:
085 - 130 4676 
info@talentem.nl  

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close