Marcel Tillema Directeur Talentem | Assessment en Recruitment

Marcel Tillema

Marcel Tillema

Marcel Tillema (1969) is directeur-eigenaar van Talentem. Siinds 1 mei 2005 is Marcel ondernemer in assessments en recruitment.

Marcel is zijn carrière begonnen in de sales en heeft operationele- en leidinggevende ervaring opgedaan bij diverse FMCG- en dienstverlenende organisaties zoals de STER (Stichting ether reclame), L'Oreal, NIVE (vereniging voor managers), Mind Emotion (voorheen Randstad opleidingen) en GTS Telecom.

Sinds 2001 is Marcel werkzaam in de assessment- en recruitmentbranche. Hij is een aantal jaren werkzaam geweest als consultant bij Velde Groep. In 2005 is Marcel gestart met CommaSelect werving en selectie en assessment. Na de fusie in 2007 van CommaSelect en NCP Personeelsmanagement is Marcel vanaf 2007 tot en met 2018 directeur en aandeelhouder geweest van de NCP Groep (NCP HRM). In oktober 2018 heeft Marcel zijn aandelen in de NCP Groep verkocht en in december 2018 is hij met Talentem gestart.

Zijn doel met Talentem is om, zoals hij het zegt: "Klanten blij maken!" Hoe? "Door met een kwalitatief zo perfect mogelijke dienstverlening ‘gewoon’ je uiterste best te doen om voor je klanten het beste te regelen. Bij Talentem willen we onze klanten een optimale klantbeleving bieden door het anders dan anderen te doen."

Meer weten? Mail hem via marceltillema@talentem.nl of bel Talentem: 085 -130 4676.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close