Talentem Recruitment, Assessment, Interim HR, Interim Finance


Welkom bij Talentem!

Contact | 085 -1304676

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Let op: de naam van Talentem wordt misbruikt. Er worden WhatsApp berichten verstuurd en banen aangeboden. Talentem biedt geen banen aan via WhatsApp. Talentem heeft hiervan aangifte gedaan bij de politie. Mocht je dergelijke berichten ontvangen ga er dan niet op in!

Talentem Recruitment, Assessment, Interim HR, Interim Finance

We doen ‘gewoon’ ons uiterste best om voor onze klanten het beste te regelen!

Klanten blij maken

Wat doen wij? Klanten blij maken!

Talentem biedt 23 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Talentem helpt organisaties en mensen met:


Kandidaat Dex: "Wat ik als cadeautje wou zien, is ook een cadeautje gebleken. Wat fijn, ook jullie begeleidende woorden erbij. Bedankt! Gr Dex"

  • Wij kiezen bij het Assessment Center van Talentem voor een positieve benadering bij het afnemen van assessments. 
  • Assessmentrapporten voor kandidaten en opdrachtgevers worden door de psychologen van Talentem geschreven in no-nonsense taal.
  • Uiteraard staan er in de assessmentrapporten van Talentem duidelijke en praktische adviezen voor ontwikkel-, selectie- en loopbaanvraagstukken.

Assessment locaties Nederland 

Wat typeert Talentem?

  • Wetenschap: wij baseren ons op dat wat wetenschappelijk bewezen werkt (evidence based).
  • Gewoon doen: geen ingewikkelde taal, geen gedoe, geen tierelantijnen, wel streven naar perfectie. Dat is Talentem!
  • 'Extreem' klantgericht: onze stellige overtuiging is dat 'klanten blij maken' en écht met elkaar samenwerken het belangrijkste is voor het succes van jullie en onze organisatie. En, opdrachtgevers, kandidaten en leveranciers zijn wat ons betreft onze klanten.

Ervaring Talentem assessments

Talenten benutten en ontwikkelen

Ieder mens is uniek gemaakt en heeft een doel en een taak op aarde. Een bepaald talent. De ene mens heeft andere of meer talenten dan de ander, dat is niet erg, iedereen is uniek!

Bij Talentem houden we van mensen die hun talenten willen benutten en ontwikkelen.

Hoe doen wij het

Wij werken niet voor ons eigen belang, maar voor de optimale klantbeleving van onze klanten, door met elkaar samen te werken.

Dit doen wij door een excellente prestatie te leveren en door het anders te doen. En dit alles vooral met veel enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Ons ambacht

Wij zien het als een ambacht om te helpen bij het ontwikkelen van mensen en organisaties. Talentem biedt hierbij een daadkrachtige aanpak.


De psychologen van Talentem zijn NIP geregistreerd of werken onder auspiciën van een NIP psycholoog.

De psychologen van Talentem zijn NIP geregistreerd of werken onder auspiciën van een NIP psycholoog.

Het NIP bewaakt en borgt de kwaliteit van de beroepsuitoefening van de psycholoog.

Het NIP helpt en adviseert de psycholoog in het vinden van de juiste middelen op alle gebieden waar psychologen actief zijn.Klanten over Assessment Center Talentem

"Het is een plezier om met jullie samen te werken, we horen goede terugkoppelingen van de 23 kandidaten over de afgenomen assessments. Fijn! Met vriendelijke groet, Henriëtte"

"Goedemiddag José en Marcel, Bedankt voor het toesturen van het assessment rapport. Vooraf wist ik niet zo goed wat ik van dit assessment moest verwachten maar het heeft mij onverwacht toch veel inzicht gegeven. Ik ben dankbaar voor het stukje bewustwording en de handvatten die jullie me hebben gegeven, zowel voor mijn nieuwe werk als in mijn persoonlijke leven. Het verslag is een mooie weergave van de terugkoppeling die jullie mij ook persoonlijk hebben gegeven. Natuurlijk mag het verslag gedeeld worden met de primair onderwijs organisatie waar ik voor ga werken als directeur, ik zie geen reden waarom niet. Ik ga graag met mijn nieuwe werkgever in gesprek over mijn ontwikkelpunten en ben dankbaar voor deze mogelijkheid. Met vriendelijke groet, Monica van der Weerd."

"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn HR collega's. Jolien"

"Middels deze weg zou ik graag mijn akkoord geven voor de inhoud -evenals voor het delen hiervan- van de rapportage t.a.v. mijn ontwikkelassessment van vorige week. Ik heb deze kritisch doorgenomen en kan mij goed vinden in de resultaten. Deze mogen vanzelfsprekend gedeeld worden met de directie van onze organisatie. Vervolgens wil ik jullie graag hartelijk danken voor de grondige analyse en het uitgebreide rapport. Desbetreffende bestempel ik als een waardevol gift voor het sturen van mijn huidige functie, evenals voor de rest van mijn zakelijke toekomst. Hartelijk dank en nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Manon"

“De kandidaten kwamen enthousiast terug en waren zeer tevreden over de assessmentdag. Jullie zeggen niet alleen dat jullie het positief benaderen en het anders doen, jullie doen het ook! We zijn zeer tevreden en een volgende keer gaan we zeker de assessments weer aan jullie uitbesteden. Hartelijke groet, Rob"

"Hoi Anne-Linn, Ik vond het assessment van afgelopen vrijdag bijzonder prettig en leerzaam. Ik vond jou en Marcel zeer fijne mensen die de tijd hebben genomen om mij te helpen met mijn issues. Het verslag vind ik een zeer goede reflectie van hoe ik deze dag beleeft heb. Groet, Marc"

Meer klanten over Talentem

Erik Neimeijer psycholoog en managing partner bij Talentem over assessments in het Algemeen DagbladErik Neimeijer psycholoog en managing partner bij Talentem. Broninterview is het Algemeen Dagblad.

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close