Talentem Recruitment, Assessment, Interim HR, Interim Finance

 

Welkom bij Talentem!

Assessment

Recruitment

085 -130 4676

We doen ‘gewoon’ ons uiterste best om voor onze klanten het beste te regelen!

Klanten blij maken

Wat doen wij? Klanten blij maken!

Talentem biedt 21 jaar aan kennis en ervaring met talenten. Talentem helpt organisaties en mensen met:

Talenten benutten en ontwikkelen

Ieder mens is uniek gemaakt en heeft een doel en een taak op aarde. Een bepaald talent. De ene mens heeft andere of meer talenten dan de ander, dat is niet erg, iedereen is uniek!

Bij Talentem houden we van mensen die hun talenten willen benutten en ontwikkelen.

Wat typeert Talentem?

  • 'Extreem' klantgericht: onze stellige overtuiging is dat 'klanten blij maken' en écht met elkaar samenwerken het belangrijkste is voor het succes van jullie en onze organisatie;
  • Wetenschap: wij baseren ons op dat wat wetenschappelijk bewezen werkt (evidence based);
  • Gewoon doen: geen ingewikkelde taal, geen gedoe, geen tierelantijnen, wel streven naar perfectie. Dat is Talentem!

Ervaring assessment Talentem

Hoe doen wij het

Wij werken niet voor ons eigen belang, maar voor de optimale klantbeleving van onze klanten, door met elkaar samen te werken.

Dit doen wij door een excellente prestatie te leveren en door het anders te doen. En dit alles vooral met veel enthousiasme, humor, lol en werkplezier.

Ons ambacht

Wij zien het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en het ontwikkelen van mensen en organisaties. Talentem biedt hierbij een daadkrachtige aanpak.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!

Klanten over Assessment Center Talentem

Het is een plezier om met jullie samen te werken, we horen goede terugkoppelingen van de 23 kandidaten over de afgenomen assessments. Fijn! Met vriendelijke groet, Henriëtte

"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn HR collega's. Jolien"

"Een hele mooie ervaring en een prima rapport. Hierbij het akkoord om deze te delen met mijn werkgever. Met vriendelijke groet, Orlando"

"Wat ik als cadeautje wou zien, is ook een cadeautje gebleken. Wat fijn, ook jullie begeleidende woorden erbij. Bedankt! Gr Dex"

“De kandidaten kwamen enthousiast terug en waren zeer tevreden over de assessmentdag. Jullie zeggen niet alleen dat jullie het positief benaderen en het anders doen, jullie doen het ook! We zijn zeer tevreden en een volgende keer gaan we zeker de assessments weer aan jullie uitbesteden. Hartelijke groet, Rob"

"Bedankt voor de afname van het leuke assessment gisteren. Ik ben met energie bij jullie weggereden. Gr, Jort"

"Dank voor het heldere assessmentrapport! Ik had nog geen ervaring met jullie dienstverlening, maar ik ben heel tevreden! We gaan het rapport intern bespreken. Hartelijk dank. Met vriendelijke groet, Marjan"

"Hoi Anne-Linn, Ik vond het assessment van afgelopen vrijdag bijzonder prettig en leerzaam. Ik vond jou en Marcel zeer fijne mensen die de tijd hebben genomen om mij te helpen met mijn issues. Het verslag vind ik een zeer goede reflectie van hoe ik deze dag beleeft heb. Groet, Marc"

Meer klanten over Talentem.

Waarom online vacature video?

Onderzoek toont aan dat het verstandig is om bij het werven van kandidaten op Social Media gebruik te maken van online vacature video's. meer...

Actuele vacature - Productmanager bij Hiab in Meppel

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close