HR recruitment bureau Werving en selectie HR Professionals

HR recruitment bureau Talentem

Voor alle HR vacatures staat HR recruitment bureau Talentem voor je klaar. Talentem is gespecialiseerd in werving en selectie van de beste kandidaat voor HR functies op alle niveaus in vaste en tijdelijke posities.

Met een snelle en doeltreffende selectie en recruitment procedure vindt Talentem binnen enkele weken de perfecte kandidaat voor je HR vacature. Ons proces is bewezen effectief, met een slagingspercentage van 97% per jaar.

Talentem recruitment is hét HR gespecialiseerde werving- en selectiebureau van Nederland.

Voor wie is HR recruitment nuttig

Het HR recruitment bureau Talentem vindt kandidaten voor allerlei functies binnen het HR werkveld. We vinden bijvoorbeeld de juiste kandidaat voor functies als:

  • HR Manager
  • HR adviseur
  • HR directeur
  • HR beleidsadviseur
  • Recruiter
  • HR teamleider
  • HR business partner
  • Interim HR professional

Wat je vraag ook is, wij lossen het op!

HR recruitment bureau
Werving en selectie HR Professionals
Talentem HR Recruitment

Waar kijkt HR recruitment naar

HR professionals werken op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Recruitment voor HR richt zich specifiek op de vaardigheden en capaciteiten die een HR professional hiervoor nodig heeft.

De HR specialist is proactief, resultaatgericht, assertief en denkt in oplossingen en kansen. Daarnaast past de perfecte kandidaat goed bij jouw organisatie. Ieder bedrijf is immers uniek, net als ieder mens. Daarom stellen we eerst samen met de opdrachtgever in een uitgebreide intake een profiel op. Dit profiel is leidend in onze werving en selectieprocedure.

HR recruitment proces

Aan de hand van het samen met de opdrachtgever opgestelde profiel zet Talentem een wervingscampagne op. We voeren een voorselectie uit en nodigen de geselecteerde kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek bij Talentem. Met iedere kandidaat wordt tevens een uitgebreid op HR gericht persoonlijkheidsonderzoek uitgevoerd.

Op basis van deze kennismaking en het persoonlijkheidsonderzoek worden de beste kandidaten gekozen. Talentem stelt hen voor aan de opdrachtgever. Indien gewenst kan een Talentem HR assessment ingezet worden, zodat een betrouwbare keuze gemaakt kan worden. Tenslotte zal Talentem aanwezig zijn bij het selectiegesprek.

Het gehele recruitment proces duurt gemiddeld zes weken.

Recruitment HR assessment

Naast recruitment kan Talentem, indien gewenst, bij het aannemen van een nieuwe werknemer ook een assessment met de kandidaat uitvoeren. In dit assessment wordt specifiek aandacht besteed aan de capaciteiten en vaardigheden die een HR specialist nodig heeft. Er wordt bijvoorbeeld getest op: intellectuele capaciteiten, persoonlijkheid, motivatie, pro-activiteit en communicatievaardigheden. Talentems vernieuwende kijk op assessment geeft je de zekerheid die je nodig hebt.

Binnen assessments ligt veelal de nadruk op het verkrijgen van inzicht in de mate waarin een kandidaat over vaardigheden beschikt die ervoor zorgen dat hij of zij succesvol zal functioneren in een functie. Het HR assessment van Talentem richt zich daarnaast op de donkere kant van de persoonlijkheid, door de kans op disfunctioneel gedrag in een vroeg stadium binnen een selectieprocedure te signaleren. Ofwel, hoe integer is je aanstaande HR professional eigenlijk? Het integriteit assessment maakt standaard deel uit van het uitgebreid en exclusief assessment van Talentem.

Talentems vernieuwende kijk op assessments geeft je de zekerheid die je nodig hebt bij het kiezen van de beste finance professional voor je organisatie.

Talentem recruitment garantie

Bij Talentem ben je zeker van goede recruitment. Niet alleen door onze snelle en gedegen werving en selectie procedure, maar ook door inzet van onze assessments en een twee jaar durende garantie.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close