Recruitment bureau met hoog slagingspercentage

Talentem biedt recruitment met een hoog slagingspercentage

Talentem is als recruitment bureau gericht op kwaliteit: Het slagingspercentage van onze recruitment procedures is gemiddeld 97% per jaar.

Daarnaast garandeert Talentem een laag afbreukpercentage van de geplaatste kandidaten. Daarom bieden wij onze opdrachtgevers twee jaar recruitment garantie op de geplaatste kandida(a)t(en).

Twee soorten recruitmentbureaus

Er bestaan twee soorten recruitmentbureaus in Nederland. Het aanbod aan bureaus kan worden opgedeeld in twee groepen:

  • Recruitment bureaus die gericht zijn op kwaliteit 
  • Recruitment bureaus die zich richten op kwantiteit

Recruitment bureau Nederland
Talentem

Recruitment bureaus gericht op kwaliteit

Recruitment bureaus die gericht zijn op kwaliteit zijn gericht op de werving van kandidaten én hebben een grotere focus op gedegen selectie van de juiste kandidaat voor de vacature.

Recruitment bureau Talentem is gericht op kwaliteit. Wij richten ons niet alleen op het werven van kandidaten, wij hebben ook een zeer sterke focus op gedegen selectie van de juiste kandidaat voor de vacature.

Recruitment bureaus gericht op kwantiteit

Recruitment bureaus die gericht zijn op kwantiteit, zijn voornamelijk gericht op de werving van kandidaten en minder op de selectie. Dit maakt zulke bureaus geschikt voor opdrachtgevers die alleen geïnteresseerd zijn in de instroom van kandidaten, waarbij ze minder geven om betrouwbare selectie

Talentem recruitment bureau Nederland

Contact opnemen Talentem recruitment:
085 -130 4676
info@talentem.nl

Talentem werkt als recruitment bureau door heel Nederland.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close