Het beste assessment bureau van Nederland

Het beste assessment bureau van Nederland

Je organisatie heeft een HR gerelateerde vraagstelling, een selectie of ontwikkeling vraag bijvoorbeeld.

Nu is aan jou de taak om het beste assessment bureau van Nederland te selecteren om jullie hierbij te helpen. Hoe kies je nou het beste bureau?

Uiteraard hopen wij je bij Talentem verder te kunnen helpen. We vinden het vooral belangrijk dat je het bureau kiest dat het beste bij jou, je organisatie en jullie situatie past.

Kandidaten zijn klanten

Bij Talentem zien wij kandidaten als klanten.

We zijn erop gericht om écht contact te maken met onze klanten. We willen opdrachtgevers en kandidaten (en alle andere betrokkenen) een optimale klantbeleving bieden.

Onze definitie van klantbeleving: het elke dag weer beter willen doen om de verwachtingen waar te maken en zoveel mogelijk te overtreffen. Onze instelling:

"We doen ‘gewoon’ ons uiterste best om voor onze klanten het beste te regelen!"

Het beste assessment bureau van Nederland


We hebben respect voor wie iemand is en proberen uit te vinden hoe we iemands talenten in kunnen zetten, zodat hij / zij het beste uit zichzelf krijgt. Wij kijken naar de kracht van mensen, in plaats van hun tekortkomingen.

We spiegelen uiteraard ook. Een uitslag van een assessment sluit niet altijd aan bij de wens of de verwachting. Dan is het zaak dat wij doen wat wij beloven: een optimale klantbeleving bieden door middel van een respectvolle benadering en een op klantbeleving gerichte uitleg.

Een basisregel bij klantbeleving is wat ons betreft: eerlijk duurt het langst. Juist bij ‘slecht nieuws’ zijn wij eerlijk en gericht op het bieden van een optimale klantbeleving.

Contact | 085 - 1304676

Evidence-based

De psychologen van Talentem handelen zorgvuldig, professioneel en evidence-based.

Evidence-based is het gewetensvol, expliciet en oordeelkundig gebruik van het huidige beste wetenschappelijk getoetste bewijsmateriaal om objectieve beslissingen te nemen voor de interpretatie van de testresultaten.

NIP geregistreerde psychologen

Om onze klanten de beste service te kunnen geven, maken we er een punt van dat de psychologen van Talentem zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Hiermee laten onze psychologen zien dat ze een goede en gedegen scholing hebben gehad, en dat ze ervaring hebben als psycholoog.

Psychologen die bij het NIP zijn aangesloten, houden zich aan de beroepscode van het NIP. Ze hebben een verantwoordelijkheid om zich professioneel te gedragen en zorgvuldig te handelen. Psychologen NIP waken voor de kwaliteit van hun werk.

Assessment op locatie

Om het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten en kandidaten, bieden wij de mogelijkheid om door heel Nederland assessment op locatie te leveren.

We hebben een landelijk dekkend netwerk  van 16 kantoren verspreid over heel Nederland.

Talentem visie

Bij Talentem geloven we dat ieder mens uniek is, en dat iedereen een doel en een taak heeft op aarde. Iedereen heeft een talent.

Wij houden ervan om mensen te helpen hun talenten te benutten en te ontwikkelen.

We zien het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en ontwikkelen van mensen en organisaties. Kortom, wat je vraag ook is, we helpen je graag.

Om onze visie het beste tot uiting te laten komen, hanteren we een aantal uitgangspunten in ons werk.

Eén daarvan is onze positieve benadering. We doen ons best om erachter te komen waar de talenten van mensen liggen, en hoe deze ontwikkeld en benut kunnen worden. We gaan op zoek naar waar de mogelijkheden wél liggen.

Daarnaast zijn wij van ‘gewone taal’. Wij maken ons er hard voor dat iedere lezer de taal in onze assessmentrapportages zonder moeite kan begrijpen.

Dus geen ingewikkelde taal, geen gedoe en geen tierelantijnen. Dat is Talentem!

Wetenschappelijk onderbouwde assessment tests

Om er zeker van te zijn dat we de juiste adviezen geven, zijn wij op zoek gegaan naar de meest gedegen en betrouwbare tests voor onze assessments.

Wij zetten tests in die kwalitatief hoogwaardig en valide zijn. Zo krijgen we de beste resultaten voor onze klanten.

Maatwerk

Iedere organisatie is anders, en iedere vraag- en doelstelling is anders.

Maatwerk is daarom van uiterst belang bij assessments. Wij houden hier rekening mee door tijd en aandacht te geven aan de vraagstelling. In een voorbereidend gesprek besteden we ruim aandacht aan het verduidelijken van de opdracht.

Zo kunnen we de assessments zo goed mogelijk op de vraag- en doelstellingen afstemmen, en een duidelijk en betrouwbaar advies leveren.

Talentem het beste bureau?

Is Talentem het beste assessment bureau van Nederland? Beoordeel het zelf!

We doen in elk geval ‘gewoon’ ons uiterste best om het beste uit mensen te halen.

We zien je graag in een kennismakingsgesprek terug om een verdere toelichting te geven. En om erachter te komen of wij het beste assessment bureau voor jullie zijn.

Assessment bureau Talentem

Contact Assessment Center: 
085 - 130 4676   
assessment@talentem.nl

Waar in Nederland kan je assessments doen?
www.talentem.nl

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close