Assessment Veenendaal

Assessment bureau Veenendaal Talentem 

Heeft jouw bedrijf in Veenendaal een vacature? Wil je je medewerkers verder ontwikkelen of je bedrijf uitbreiden? Assessment bureau Talentem helpt je graag. 

Talentem is gespecialiseerd in het ontdekken en ontwikkelen van talent voor organisaties in Veenendaal. Voor al je HR-gerelateerde vragen en doelstellingen kom je naar Talentem. Wij helpen je bij het kiezen van de beste kandidaat voor je vacature in en om Veenendaal. Wij helpen je met het ontwikkelen van de talenten van je medewerkers, zodat zij de best mogelijke prestaties neer kunnen zetten. 

Daarnaast geeft Talentem klanten en kandidaten uit Veenendaal inzicht. We houden onze kandidaten een spiegel voor en laten hen zien wat hun talenten evenals hun valkuilen zijn. We geven handvaten en perspectief. Zo kunnen we hen helpen richting te bepalen voor hun huidige functie, evenals voor de rest van hun toekomstige carrière.  

Assessment in de buurt van Veenendaal

Bij Talentem is het onze ambitie om medewerkers bij organisaties in Veenendaal te helpen het beste uit zichzelf te halen. Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten. Met de assessments van Talentem stellen we van de kandidaat een talentprofiel op. 

In een selectie assessment wordt dit talentprofiel vergeleken met de functiebeschrijving van jouw bedrijf in Veenendaal. Hoe goed passen de kwaliteiten van de kandidaat bij deze vacature? Onze assessments geven hier een concreet en objectief antwoord op en helpen je met het kiezen van de beste kandidaat.

In een ontwikkel assessment wordt op basis van het talentprofiel bepaald wat de kandidaat nodig heeft om optimale prestaties neer te zetten. Waar zit hij op de juiste plek binnen jouw organisatie in Veenendaal? Hoe kun je hem helpen de talenten te ontwikkelen en met de valkuilen om te gaan? Op deze vragen en meer geeft Talentem het antwoord. 

Talentem assessments Veenendaal visie

Het belangrijkste speerpunt van Talentem is een optimale klantbeleving neerzetten voor kandidaten en opdrachtgevers in Veenendaal. Dit doen we door een positieve benadering aan te nemen. Dat begint al bij het eerste contact met de opdrachtgever in Veenendaal. Wij vinden het belangrijk om eerst samen de context van de vraagstelling uit te diepen. Zo kunnen we het assessment vormen naar jouw doel. 

Ook naar de kandidaat toe hebben wij een positieve, respectvolle benadering. Het is van belang dat wij de kandidaat op zijn gemak stellen, zodat hij de beste prestatie neer kan zetten tijdens het assessment. Dit doen we met een gezonde dosis humor en werkplezier. 

Ten slotte sijpelt onze positieve benadering ook door in de rapportage. Bij Talentem zorgen we dat het rapport leesbaar is voor iedereen. Dus geen vaktermen, ingewikkelde zinnen en andere tierelantijnen, maar gewoon een duidelijke en concrete conclusie en advies. 

Met deze speerpunten zorgen we in Veenendaal voor het succes van jullie én onze organisatie.

Veelgestelde vragen Talentem omgeving Veenendaal

Wat is de toegevoegde waarde van een assessment?
Met een sollicitatie gesprek kun je veel feiten over je kandidaat te weten komen. Maar deze feiten en achtergrond hebben weinig voorspellende waarde over hoe goed de kandidaat zal functioneren bij jouw bedrijf in Veenendaal. 

Een assessment van Talentem geeft opdrachtgevers uit Veenendaal inzicht in wie iemand écht is. We geven een overzicht van de capaciteiten, persoonlijkheid en motivatie van de kandidaat. Een onafhankelijke psycholoog interpreteert al deze resultaten en concludeert of de kandidaat geschikt is voor de functie. Daarnaast kunnen we objectief in kaart brengen hoe de kandidaat zich het beste kan ontwikkelen. 

Wat doet Talentem Veenendaal anders dan andere assessmentbureaus?
Bij Talentem vinden we een optimale klantbeleving voor onze partners in Veenendaal van het grootste belang voor de samenwerking. Een positieve benadering, maatwerk en flexibiliteit zijn daarom de basis voor onze werkhouding. En dat zie je terug in de reacties van onze klanten en kandidaten

Hoe lang duurt een assessment?
Hoe lang een assessment bij Talentem duurt hangt af van twee factoren: het type assessment en de snelheid van de kandidaat bij het invullen van de testen. De kandidaat zal een aantal testen thuis al van tevoren invullen. Vervolgens duurt een assessment testdag in de omgeving van Veenendaal nog ongeveer een halve dag. In dit dagdeel worden de overige testen afgenomen en voert de uitvoerend psycholoog een diepte-interview uit met de kandidaat. 

Is Talentem aangesloten bij het NIP?
Alle psychologen die werkzaam zijn bij Talentem zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen of werken onder auspiciën van een NIP-psycholoog. Zij volgen dan ook te allen tijde de beroepscode van het NIP. Zo kunnen we de kwaliteit van onze assessments waarborgen. 

Assessment omgeving Veenendaal aanvragen

Wil je (een) assessment(s) aanvragen bij Talentem in de omgeving van Veenendaal en wil je eerst meer weten over het Assessment Center van Talentem? Dan verbindt ons secretariaat je graag door met de juiste persoon.

Assessments inplannen bij Talentem is heel makkelijk! Bij een aanvraag ontvangen wij (indien beschikbaar en voor de vraagstelling opportuun) per e-mail (info@talentem.nl) graag de volgende gegevens:

  • Met welke perso(o)n(en) van jullie organisatie de afspraak voor de contextbepaling kan plaatsvinden: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, emailadres;
  • Gegevens kandidaat: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, privé mailadres, C.V;
  • Functiebeschrijving en / of vacaturebeschrijving;
  • Gegevens opdrachtgever: Email en mobiel nummer van diegene naar wie de psycholoog, na akkoord van de kandidaat, het assessmentrapport kan sturen.

Ons secretariaat draagt zorg voor het plannen van onze assessments, het plannen van de contextbepaling en voor het uitnodigen van de kandidaten. Het secretariaat van Talentem is bereikbaar via 085 -130 46 76 en info@talentem.nl.

Meestal kunnen we binnen vijf tot tien werkdagen een assessment inplannen voor onze opdrachtgevers uit Harderwijk. Indien er spoed gewenst is, bijvoorbeeld als het gaat om een selectie assessment, kunnen we vrijwel altijd het assessment binnen twee werkdagen inplannen.

Assessment Center Talentem

 

 


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessmentAlle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close