Assessmentbureau Utrecht - Talentem

Assessment bureau Talentem Utrecht

Assessment bureau Talentem staat in Utrecht en onze andere assessment locaties in Nederland, voor je klaar. Onze NIP psychologen in Utrecht helpen je graag met het beantwoorden van jouw HR-gerelateerde vraag.

Ben je op zoek naar een nieuwe werknemer? Zit je bedrijf midden in een reorganisatie? Wil je de juiste mensen op de juiste plek binnen je organisatie zetten? Op al deze vragen en meer kunnen de assessments van Talentem Utrecht je een antwoord geven.

Soorten assessments in Utrecht

Talentem Utrecht levert maatwerk. We vinden het belangrijk dat ons advies specifiek aansluit op jouw vraagstelling. Talentem maakt gebruik van verschillende soorten assessments. We helpen je graag met het kiezen van de assessment soort die het best past bij jouw doel.

In Utrecht zijn de meest gebruikte soorten assessments het:

Het selectie assessment helpt je de kandidaat te kiezen die het beste bij jouw vacature en organisatie past. We geven een objectief beeld van de sterke kanten en ontwikkelpunten van de kandidaat. Op basis hiervan geven we een advies over de match tussen de kandidaat en de functie en organisatie.

Met het ontwikkelassessment geven we je een duidelijk beeld over het ontwikkelpotentieel van de kandidaat. We onderzoeken waar zijn of haar sterke kanten liggen en op welke valkuilen er zijn. We geven een eenduidig advies over waar ontwikkeling zich op kan richten en hoe dat het beste kan plaatsvinden.

Het loopbaanassessment geeft een geobjectiveerd beeld van de mogelijkheden van de kandidaat. We kijken naar zijn of haar talenten en ontwikkelpunten.

Assessment in Utrecht of elders op locatie

Met ons landelijk dekkend netwerk van kantoren op 14 plaatsen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Ook in Utrecht. Talentem helpt organisaties in en om Utrecht graag met het vinden en ontwikkelen van talent.

Optimale klantbeleving

Wat doen wij? Klanten blij maken!

Dat staat niet voor niets bovenaan onze homepage. Onze Utrechtse klanten blij maken en écht met elkaar samenwerken is cruciaal voor het succes van jullie en onze organisatie.

Wij willen opdrachtgevers, kandidaten en alle betrokkenen een optimale klantbeleving bieden. Dit doen we door te streven naar perfectie en mensen te respecteren voor wie ze zijn.

Mede daarom hebben we bij Talentem Utrecht een positieve benadering. We zoeken naar de talenten van mensen, in plaats van hun tekortkomingen. We gaan na waar mensen goed tot hun recht komen en hoe ze hun talenten het beste in kunnen zetten.

Soms komt de uitslag van een assessment niet overeen met de verwachtingen. Talentem Utrecht vindt het belangrijk om ook dan – júíst dan – eerlijk en respectvol te zijn en om duidelijkheid en uitleg te bieden.

Niet voor niets hebben onze klanten zulke positieve reacties op de assessments van Talentem.

Waarom Talentem assessment Utrecht

Naast onze positieve benadering is objectiviteit en betrouwbaarheid voor Talentem Utrecht cruciaal. De testinstrumenten die wij voor onze assessments gebruiken zijn evidence-based en valide, en ze worden ondersteund door wetenschappelijk onderzoek. Bij Talentem sluiten we subjectieve invloeden zoveel mogelijk uit, zodat we onze klanten een zo objectief en betrouwbaar mogelijk advies kunnen geven.

De psychologen die in Utrecht voor Talentem werken zijn geregistreerd bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) of werken onder auspiciën van een NIP psycholoog. Zij volgen de NIP beroepscode, die zich richt op verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid. Zo weet je zeker dat de psychologen van Talentem Utrecht zorgdragen voor de kwaliteit van hun werk.

Assessmentbureau Utrecht – Assessment Center Talentem

Assessment Utrecht

Talentem assessmentbureau Utrecht
Graadt van Roggenweg 328-334 Utrecht
085 - 130 4676 
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close