De assessment testdag bij Talentem

De assessment testdag bij Talentem

Tijdens de assessment testdag zal (zullen) de psycholoog (en bij het exclusief assessment de assessor) de kandidaat welkom heten en hem / haar zo veel mogelijk op zijn / haar gemak stellen. De kandidaat krijgt tijdens dit gesprek een duidelijke uitleg over de stappen van de testdag. Hierna vult hij / zij een aantal capaciteitentesten in. Het invullen van deze testen duurt ongeveer 2½ uur.

Vervolgens heeft de kandidaat een diepte-interview met de psycholoog (en bij het exclusief assessment met de assessor). De duur van dit interview is (gemiddeld) 1½ uur. Tijdens dit interview worden de testresultaten met de kandidaat besproken en verder uitgediept.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close