Assessmentbureau Rotterdam - Talentem

Assessment bureau Talentem Rotterdam

Een assessment nodig in Rotterdam? Assessment bureau Talentem helpt je graag. Talentem zet assessments in om jouw organisatie in Rotterdam te helpen je werknemers te ontwikkelen en hun talenten te benutten.

Met de betrouwbare en valide assessment tests van Talentem krijg je een duidelijk beeld en een betrouwbaar overzicht van de sterke kanten en valkuilen van de kandidaat. Op basis van de resultaten geven we een eerlijk en helder advies over de match tussen kandidaat, functie en organisatie.

Soorten assessments in Rotterdam

Talentem heeft verscheidene soorten assessments samengesteld voor jouw organisatie in Rotterdam. Afhankelijk van je specifieke vraagstelling kun je uit onze verschillende assessment soorten kiezen. In Rotterdam zijn de meest gebruikte soorten het:

Het selectie assessment wordt voornamelijk ingezet wanneer organisaties een vacature willen vullen. Het assessment geeft hierbij inzicht in de sterke kanten en ontwikkelpunten van de kandidaten. Vervolgens geeft de uitvoerend psycholoog een advies over welke kandidaat het beste bij de functie en de organisatie past.

Wanneer er een ontwikkelvraagstuk ligt bij jouw organisatie in Rotterdam, kan het ontwikkelassessment uitkomst bieden. Dit assessment geeft een uitgebreid overzicht van de talenten, valkuilen en ontwikkelpotentieel van de kandidaat. In de rapportage geeft de uitvoerend psycholoog advies over hoe ontwikkeling bij deze persoon het beste plaats kan vinden.

Het loopbaanassessment kan worden ingezet wanneer er vragen zijn over de carrièremogelijkheden van de kandidaat. Met behulp van het assessment zetten we de talenten en ontwikkelpunten van de kandidaat op een rijtje en adviseren we over de volgende stap.

Heeft jouw organisatie in Rotterdam een HR vraagstuk? Weet je niet goed welk soort assessment het beste bij je doelstelling past? Talentem helpt je graag kiezen.

Assessment in Rotterdam en andere locaties in Nederland

Talentems netwerk van assessment kantoren is over heel Nederland verspreid. We kunnen daarom altijd naar jouw bedrijf en jouw kandidaat toe komen. Ook in Rotterdam voeren wij assessments uit.

Maatwerk bij assessments

Bij Talentem Rotterdam vinden we het belangrijk dat er aandacht is voor jouw specifieke vraag. Ieder assessment vraagstuk is anders, omdat ieder bedrijf uniek is. Daarom levert Talentem bij alle assessments maatwerk.

Onze psychologen in Rotterdam besteden tijd aan het uitdiepen van de vraag samen met de opdrachtgever. Zo krijgt de psycholoog direct en zonder ‘ruis op de lijn’ een duidelijk beeld van jouw specifieke vraag. Het assessment wordt hierop afgesteld.

Op basis van de vraagstelling zetten we het assessment op. Deze wordt met de kandidaat in Rotterdam uitgevoerd. In de rapportage wordt teruggekoppeld naar de vraag- en doelstellingen. Zo krijg je een bruikbaar en concreet advies, afgestemd op jouw organisatie, situatie en vragen.

Waarom Talentem assessments

Talentem ziet het als een ambacht om mensen te helpen met het zoeken, vinden en ontwikkelen van talent. We vinden het belangrijk dat de opdrachtgever, kandidaat en alle stakeholders het assessment als een positieve ervaring zien. Daarom nemen we zowel tijdens de assessment-dag in Rotterdam als in de rapportage een positieve benadering aan.

Wij richten ons vooral op waar de mogelijkheden wél liggen. Wij stellen vragen als: Welke talenten heeft de kandidaat? Op welke gebieden kan de kandidaat zich ontwikkelen? Waar kan ontwikkeling zich het beste op richten? Op welke valkuilen kan de kandidaat letten?

Want écht met elkaar samenwerken is wat ons betreft cruciaal voor het succes van een organisatie.

Assessmentbureau Rotterdam - Assessment Center Talentem

Assessment Rotterdam

Talentem assessmentbureau Rotterdam
Marten Meesweg 25-G Rotterdam
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessment | Loopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close