Assessment Hoofddorp – Talentem

Assessment Hoofddorp

Werkgevers, professionals en recruiters in Hoofddorp; de assessments van Talentem bieden waardevol inzicht. Ze helpen bij het bepalen van loopbaanrichting, doorgroeipad of de meest geschikte kandidaat. Talentem werkt met erkende NIP-psychologen, die onze valide testinstrumenten objectief inzetten. Heb je een ontwikkel-, loopbaan- of selectievraag? Neem vandaag nog contact op met ons Assessment Center om een assessment in Hoofddorp te boeken.

Welke vragen kan een assessment (helpen) beantwoorden?

Je plant een assessment in Hoofddorp omdat je met vragen zit. Vragen over je loopbaan, of die van een ander. Vragen over geschiktheid van kandidaten. Bijvoorbeeld, vragen als:

  • Er zijn meerdere kandidaten gekwalificeerd voor de functie. Wie van hen zou het beste bij het bedrijf passen? Een selectie-assessment biedt houvast in de beslissing.
  • Je begeleidt een coachingstraject. Hoe zit de persoonlijkheid van de kandidaat in elkaar, waar is deze goed in, wat zijn de valkuilen en welke ambities heeft hij of zij? Leer je cliënt beter kennen met een loopbaanassessment in Hoofddorp.
  • Je merkt dat er onder werknemers behoefte is om door te groeien. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Wat zijn de ambities, competenties en struikelpunten van iedere werknemer? We onderzoeken de doorgroeikansen van iedere kandidaat die een ontwikkelassessment doet.

Waarom een assessment in Hoofddorp bij Talentem?

Talentem is een landelijk assessmentbureau met meer dan 20 jaar ervaring. Houd je van een no-nonse aanpak en duidelijke communicatie, dan zijn wij je assessmentbureau inde regio Hoofddorp. De assessments worden ontwikkeld en geleid door een team van onafhankelijke psychologen. 

In ons werk graag streven we naar perfectie. Daar horen geen tierelantijnen en gedoe bij. We doen ‘gewoon’ ons uiterste best. Iedere klant vragen we zijn of haar ervaring te delen. Deze feedback gebruiken we om ons werk nóg beter te doen.

Voor een indruk doen we hierbij een greep uit de klantervaringen

"... De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie.” … “Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd."
Jolien, HR adviseur

"... Ik ben dankbaar voor het stukje bewustwording en de handvatten die jullie me hebben gegeven, zowel voor mijn nieuwe werk als in mijn persoonlijke leven. Het verslag is een mooie weergave van de terugkoppeling die jullie mij ook persoonlijk hebben gegeven.” … “Ik ga graag met mijn nieuwe werkgever in gesprek over mijn ontwikkelpunten en ben dankbaar voor deze mogelijkheid."
Monica, kandidaat

"Het waren drie uitgebreide en gedegen recruitment processen en de geplaatste kandidaten passen goed bij onze organisatie."
Robine, HR Manager

Assessments in heel Nederland

Talentem heeft locaties voor assessments door heel Nederland. Bovenstaande ervaringen zijn van klanten die een assessment in Hoofddorp of elders in het land hebben gedaan. Of het nu voor jezelf is, voor je bedrijf of voor een klant van je bedrijf; assessments bij Talentem in Hoofddorp geven je inzicht bij loopbaan-, opleiding- en selectievragen.

Jouw assessment in Hoofddorp plannen

Assessments inplannen bij Talentem is heel makkelijk! Bij een aanvraag ontvangen wij (indien beschikbaar en voor de vraagstelling opportuun) per e-mail (info@talentem.nl) graag de volgende gegevens:

  • Met welke perso(o)n(en) van jullie organisatie de afspraak voor de contextbepaling kan plaatsvinden: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, emailadres;
  • Gegevens kandidaat: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, privé mailadres, C.V;
  • Functiebeschrijving en / of vacaturebeschrijving;
  • Gegevens opdrachtgever: Email en mobiel nummer van diegene naar wie de psycholoog, na akkoord van de kandidaat, het assessmentrapport kan sturen.

Ons secretariaat draagt zorg voor het plannen van onze assessments, het plannen van de contextbepaling en voor het uitnodigen van de kandidaten. Zij helpen je verder met het plannen van een betrouwbaar, vernieuwend en gedegen assessment in Hoofddorp, op een van onze andere locaties of vanuit huis. Het secretariaat van Talentem is bereikbaar via 085 -130 46 76 en info@talentem.nl. Krijg inzicht dat voor je werkt met de assessments van Talentem.

Assessment Hoofddorp

Talentem assessmentbureau Hoofddorp
Polarisavenue 1 Hoofddorp
085 - 130 4676 
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl  

ASSESSMENT CENTER TALENTEM


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close