Assessment Harderwijk

Assessment bureau Talentem Harderwijk

Het Assessment Centrum van Talentem is er ook voor klanten en kandidaten in Harderwijk. Voor elke nieuwe medewerker en bij elke vraagstelling over ontwikkeling van je medewerkers staan wij in de buurt van Harderwijk voor je klaar met een assessment. Meestal vinden de assessments voor opdrachtgevers en kandidaten uit Harderwijk plaats in Zwolle of Amersfoort.

Met onze daadkrachtige aanpak geven we je een duidelijk en concreet advies over de match tussen de kandidaat, de functie en de organisatie. We geven je een duidelijk overzicht van de sterke kanten en ontwikkelpunten van de kandidaat. Maar daar laten we het niet bij: Talentem geeft opdrachtgevers uit Harderwijk daarnaast inzicht in hoe de medewerker zich het best kan ontwikkelen om optimaal te kunnen presteren. 

En dat allemaal gewoon om de hoek bij Harderwijk. 

Assessments in Harderwijk

Bij Talentem zijn we dol op het zoeken en vinden van de talenten van mensen uit Harderwijk. Ieder mens is anders, en daar houden we juist van. Met inzet van onze betrouwbare en valide assessments bepalen we wat de talenten van kandidaten zijn. Dit talentprofiel vergelijken we met de benodigde competenties voor de beoogde functie.

Talentem voert voor klanten uit Harderwijk voornamelijk selectie assessments en ontwikkelassessments uit. Het gaat hierbij vaak om management en leiderschapsfuncties, maar ook uitvoerende functies komen geregeld voorbij. Dankzij onze vele jaren aan ervaring kunnen we dit doen op allerlei verschillende vakgebieden, van sales en overheid tot zorg en onderwijs.
Mijn nieuwe item

Talentem Harderwijk visie

Voor Talentem is een positieve benadering voor kandidaten en opdrachtgevers uit Harderwijk het belangrijkste speerpunt. Om de meest representatieve prestatie neer te zetten, is het cruciaal dat de kandidaat zich tijdens het assessment op z’n gemak voelt. Ook in de rapportage hanteren we een positieve benadering. We evalueren de sterke kanten en ontwikkelpunten en gaan op zoek naar waar de mogelijkheden wél liggen. Zo haal je het beste uit je medewerkers voor jouw organisatie in Harderwijk.

Daarnaast maakt Talentem voor haar opdrachtgevers uit Harderwijk alleen gebruik van wetenschappelijk onderbouwde en objectieve testinstrumenten. De resultaten worden geïnterpreteerd door onafhankelijke psychologen die zich te allen tijde houden aan de beroepscode van het NIP. Alleen zo kunnen we de meest objectieve en betrouwbare conclusies en adviezen geven. 

Met deze speerpunten zorgen we in voor het succes van organisaties in Harderwijk.

Veelgestelde vragen Talentem Harderwijk


Wat is de toegevoegde waarde van een ontwikkelassessment? 
Een ontwikkelassessment geeft een duidelijk overzicht van de talenten en ontwikkelpunten van de kandidaat. Dit kan inzicht geven over hoe je medewerker binnen je bedrijf in Harderwijk het best inzetbaar is. Daarnaast geven we op basis van de resultaten een concreet advies over in welke richting ontwikkeling bij deze kandidaat plaats zou moeten vinden. Ook wat de kandidaat nodig heeft om de ontwikkeling optimaal te laten verlopen komt aan bod. Zo haalt jouw organisatie in Harderwijk het meeste uit je medewerkers.

Waarom is een selectie assessment een goede toevoeging op het selectie proces?
Je wil natuurlijk voor jouw bedrijf in Harderwijk de beste kandidaat aannemen. Maar hoe weet je wie dat is? Eén of twee gesprekken zijn meestal niet voldoende om te kunnen zien hoe een kandidaat écht is. 
Talentem helpt je! Onze objectieve assessments zijn speciaal ontwikkeld om snel en accuraat te bepalen wat de competenties, capaciteiten en ontwikkelpunten van de kandidaat zijn. Dus om de beste keuze te maken tussen je kandidaten, kies je voor Talentem. 

Mijn kandidaat heeft een goede match met de functie, maar heeft wel enkele aandachtspunten. Wat moet ik hiermee?
In de assessment rapporten van Talentem zul je altijd een advies krijgen over de aandachtspunten van de kandidaat. Sommige aandachtspunten zijn goed ontwikkelbaar, andere zijn lastiger te ontwikkelen. Talentem geeft haar opdrachtgevers in Harderwijk altijd een advies over hoe de aandachtspunten, in relatie tot de beoogde functie, het best ontwikkeld kunnen worden. Ook wordt aangegeven wat de kandidaat nodig heeft om ontwikkeling optimaal te laten verlopen. 

Ik weet nu wat de sterke en zwakke kanten van mijn kandidaat zijn. Hoe nu verder?
Talenten geeft een advies, maar de uiteindelijke beslissing is aan jouw bedrijf in Harderwijk. Heeft jouw organisatie de mogelijkheid om de kandidaat te helpen zijn of haar zwakke kanten te ontwikkelen? Is die andere kandidaat misschien toch de betere keuze voor de openstaande vacature? Laat het ons gewoon even weten als je naar aanleiding van onze adviezen nog vragen hebt. Talentem denkt graag met haar klanten uit Harderwijk mee. 

Assessment omgeving Harderwijk aanvragen

Wil je (een) assessment(s) aanvragen bij Talentem in de omgeving van Harderwijk en wil je eerst meer weten over het Assessment Center van Talentem? Dan verbindt ons secretariaat je graag door met de juiste persoon.

Assessments inplannen bij Talentem is heel makkelijk! Bij een aanvraag ontvangen wij (indien beschikbaar en voor de vraagstelling opportuun) per e-mail (info@talentem.nl) graag de volgende gegevens:

  • Met welke perso(o)n(en) van jullie organisatie de afspraak voor de contextbepaling kan plaatsvinden: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, emailadres;
  • Gegevens kandidaat: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, privé mailadres, C.V;
  • Functiebeschrijving en / of vacaturebeschrijving;
  • Gegevens opdrachtgever: Email en mobiel nummer van diegene naar wie de psycholoog, na akkoord van de kandidaat, het assessmentrapport kan sturen.

Ons secretariaat draagt zorg voor het plannen van onze assessments, het plannen van de contextbepaling en voor het uitnodigen van de kandidaten. Het secretariaat van Talentem is bereikbaar via 085 -130 46 76 en info@talentem.nl.

Meestal kunnen we binnen vijf tot tien werkdagen een assessment inplannen voor onze opdrachtgevers uit Harderwijk. Indien er spoed gewenst is, bijvoorbeeld als het gaat om een selectie assessment, kunnen we vrijwel altijd het assessment binnen twee werkdagen inplannen.

Assessment Center Talentem

 


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessmentAlle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close