Talentem voor assessment in Groningen

Talentem assessment bureau Groningen

Assessmentbureau Talentem, met kantoren in onder andere Groningen, houdt ervan om mensen te helpen hun talenten te benutten en ontwikkelen. Wij zien het als een ambacht om te helpen bij het zoeken, vinden en ontwikkelen van mensen en organisaties. Wat je personeels-gerelateerde vraag ook is, Talentem helpt je graag.

Niet alleen voor assessments kun je in Groningen bij ons terecht. Talentem is een full service HR bureau met vier takken van sport:

Talentem’s hoofdvestiging zit in Zwolle en we hebben een landelijk dekkend netwerk van 14 kantoren verspreid over heel Nederland. Uiteraard kun je voor assessment ook in Groningen bij Talentem terecht. We maken het proces zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten en kandidaten.

Selectie assessment Groningen

Heeft je organisatie een vacature open staan? Talentem helpt je graag. Met het selectie assessment in Groningen of één van onze andere kantoren geeft Talentem antwoord en advies bij het selecteren van de juiste kandidaat voor de functie. We geven een objectief beeld van de kandida(a)t(en) en adviseren over diens geschiktheid voor de functie en de organisatie.

Met het selectie assessment meten wij de talenten en capaciteiten van de kandidaat, om zo tot een goed onderbouwde conclusie te komen over hoe goed de kandidaat bij de functie en de organisatie past. Afhankelijk van het niveau en de richting van de vacature, hebben we verschillende assessments klaar staan. Assessments is immers maatwerk. Je kunt kiezen uit:

Voor ieder assessment kun je gewoon in Groningen bij Talentem terecht.

Loopbaanassessment Groningen

Heb je vragen over de volgende stappen in je carrière of die van je medewerkers? Ook voor een assessment gericht op jouw loopbaan kun je bij ons in Groningen terecht. Het loopbaanassessment richt zich op de sterktes en zwaktes van de kandidaat, de talenten, vaardigheden en competenties. Zo krijg je een duidelijk, objectief beeld van je mogelijkheden. We geven concreet advies over mogelijke volgende stappen in je carrière.

Assessmentbureau Talentem Groningen

Contact Assessment Center:
Paterswoldseweg 806 Groningen
085 - 130 4676
info@talentem.nl  

Maatwerk assessment

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, sluiten we met onze assessments in de regio Groningen naadloos aan bij hun vraag- en doelstellingen. Assessment is maatwerk. Met dit in gedachten, hebben we verschillende assessment soorten opgesteld. Welke je kiest, hangt af van de specifieke situatie en vraagstelling van jouw organisatie. Ook daar helpen we je graag mee.

Voor elke assessment vorm kun je gewoon in Groningen terecht. Wij bieden diverse soorten assessments, onder andere:

Ontwikkel assessment Groningen

Wil je jouw medewerkers graag helpen ontwikkelen? Met het ontwikkel assessment beantwoorden wij vragen op het gebied van ontwikkeling, ontwikkelpotentie en ontwikkelgebieden van kandidaten of medewerkers. Wij geven een concreet en objectief advies over hoe je medewerker het beste binnen het bedrijf ingezet kan worden. Ook geven we inzicht in de gebieden waarop hij of zij zich nog zou kunnen (of moeten) ontwikkelen.

Assessmentbureau Talentem Paterswoldseweg 806 Groningen

Bedrijfsopvolging assessment

Met het familiebedrijf bedrijfsopvolging assessment helpt Talentem je als ondernemer objectief te bepalen of je familieleden over ondernemerstalenten beschikken en geschikt zijn als opvolger voor je bedrijf.

Waarom Talentem?

Uiteraard hopen we dat je Talentem kiest voor je personeelsvraagstukken. We vinden het vooral belangrijk dat je het bureau kiest dat bij jou, je organisatie en jullie situatie past.

Talentem gelooft dat ieder mens uniek is. Iedereen heeft zijn eigen talenten. Wij helpen graag deze talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Met deze visie in gedachten, hanteren we in onze service een positieve benadering. We gaan op zoek naar de talenten van mensen, hoe deze het beste ingezet kunnen worden en hoe deze ontwikkeld kunnen worden. We kijken waar de mogelijkheden wél liggen.

Ook geloven we in concreet advies in ‘gewone taal’. Je moet écht wat aan onze rapporten hebben. Dus geen ingewikkelde taal, geen gedoe en geen tierelantijnen. En toch streven naar perfectie. Dat is Talentem.

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close