Assessmentbureau Eindhoven – Talentem

Assessment Eindhoven: ontdek talent met Talentem

Eindhoven staat bekend om zijn innovatieve karakter en technologische ontwikkelingen. Hierdoor is het een inspirerende omgeving waar talenten tot bloei kunnen komen. Om talenten, ambities en mogelijkheden te ontdekken, kan een assessment een waardevol hulpmiddel zijn. Talentem is graag jouw betrouwbare partner voor assessments in Eindhoven. Als landelijk assessmentbureau bieden wij diverse soorten assessments aan werkgevers, werving- en selectiebureaus, coaches en particulieren. Ook jou kunnen we helpen inzicht te krijgen in de ambities, sterke punten, valkuilen en mogelijkheden van je kandidaten en/of werknemers. Neem contact op om een assessment in Eindhoven te plannen en we gaan aan de slag.

Positieve instelling

Een assessment is altijd een onderdeel van een stap vooruit. Als opdrachtgever wil je de juiste kandidaat voor de functie en het bedrijf vinden, de groei- en ontwikkelmogelijkheden voor je werknemer(s) verkennen of de beste loopbaanrichting vinden. Bij Talentem hanteren we een positieve werkwijze en toegankelijke communicatiestijl. Tijdens de assessments in Eindhoven zorgen we voor een ontspannen sfeer met humor en werkplezier. De vragenlijsten zijn begrijpelijk voor alle opleidingsniveaus en de rapportage en aanbevelingen zijn helder en opbouwend. Zo streven we naar perfectie in onze dienstverlening en creëren we samen inzicht waar je echt wat aan hebt.

Soorten assessments

De assessments bij Talentem in Eindhoven worden ontwikkeld, begeleid en beoordeeld door ervaren psychologen die zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (N.I.P.). Of je nu een HR Manager, HR adviseur, manager, directeur, werving- en selectiebureau, coach of loopbaanbegeleider bent, wij ondersteunen jou graag. Met een breed scala aan assessmentmogelijkheden, zoals Selectie-, Loopbaan- en ontwikkelassessments, helpen we jou het inzicht te krijgen dat je nodig hebt om weloverwogen beslissingen te maken.

Met ons Selectie assessment krijg je waardevolle informatie bij het vinden van de juiste kandidaat voor je organisatie. We maken gebruik van diverse tests en een diepte-interview om de persoonlijke eigenschappen, vaardigheden en competenties te identificeren die essentieel zijn voor succes in de functie. Met dit assessment in Eindhoven selecteer je met vertrouwen de best passende kandidaat.

Onze Loopbaanassessments zijn ontworpen om te ondersteunen bij het maken van weloverwogen loopbaankeuzes. We analyseren de capaciteiten, interesses, persoonlijkheid en motivatie van de kandidaat, om zo een duidelijk beeld te krijgen van zijn of haar loopbaanperspectief. Met onze uitgebreide rapportage en praktische adviezen helpen we de juiste koers te bepalen voor verdere carrièregroei.

Voor de persoonlijke groei en ontwikkeling van jouw medewerkers bieden we ontwikkelassessments aan. Dit assessment brengt de sterke punten en ontwikkelgebieden van medewerkers in kaart, zodat je effectieve ontwikkelplannen kunt opstellen die de groei van jouw medewerkers stimuleren en bijdragen aan het succes van jouw organisatie.

Het verloop van een assessment

Bij Talentem zorgen we voor een gestructureerd verloop van het assessment in Eindhoven. 

Tijdens de contextbepaling verdiepen we ons in je vraagstelling door middel van een gestructureerd interview tussen onze psycholoog en jou als opdrachtgever. Het assessment wordt vervolgens op maat samengesteld. 

De kandidaat vult de persoonlijkheidstesten thuis in. De capaciteitentesten worden op onze locatie in Eindhoven afgenomen. Gedurende het hele assessment maken we gebruik van valide meetinstrumenten die betrouwbare resultaten opleveren. Na de tests volgt een diepte-interview, waarin we de persoonlijkheidskenmerken en motivatie van de kandidaat verder uitdiepen.

Na afloop van het assessment in Eindhoven stelt de psycholoog een uitgebreide en heldere rapportage op. Hierin vind je duidelijke en praktische adviezen die perfect aansluiten bij jouw vraagstelling. We bieden ook mondelinge toelichting op de rapportage, waarbij je ook vragen kunt stellen over onze bevindingen en aanbevelingen.

Plan een assessment in Eindhoven

Wil je een of meerdere assessments plannen in Eindhoven? Neem dan contact op met ons landelijke Assessment Center. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en om samen met jou een assessmentprogramma op maat samen te stellen.

Assessmentbureau Eindhoven – Assessment Center Talentem

Assessment Eindhoven

Talentem assessmentbureau Eindhoven
Flight Forum 40, 5657 DB Eindhoven.
085 - 1104737
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 - 18.30 uur)
assessment@talentem.nl

 


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

 

Assessment Center Talentem

 


 

Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close