Assessmentbureau Den Haag - Talentem

Assessment bureau Talentem Den Haag

Assessment bureau Talentem staat overal in Nederland voor je klaar. Ook in Den Haag. De assessments van Talentem gebruiken wetenschappelijk onderbouwde tests, zodat jouw organisatie in Den Haag het beste uit je werknemers kan halen.

Geen enkele organisatie in Den Haag is gelijk en daarom zijn al onze assessments ook een beetje anders. Talentem levert maatwerk. Onze psychologen diepen de specifieke vraagstelling met de opdrachtgever uit en bouwen op basis hiervan het assessment op. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt.

Soorten assessments in Den Haag

Bij Talentem Den Haag staat maatwerk centraal. Om dat een beetje makkelijker te maken, hebben we verschillende soorten assessments opgezet. Afhankelijk van de vraagstelling kun je kiezen welke assessment soort het beste bij jouw organisatie in Den Haag past.

In Den Haag wordt voornamelijk gebruik gemaakt van het:

Voor het selectie assessment diepen we uit waar de sterke kanten en ontwikkelpunten van de kandidaat liggen. We onderzoeken de match tussen de kandidaat, functie en organisatie en geven een advies over de geschiktheid.

Bij het ontwikkelassessment ligt de focus op het ontwikkelpotentieel. We gaan na waar de talenten en valkuilen van de kandidaat liggen en adviseren hoe ontwikkeling het beste kan plaatsvinden.

Het loopbaanassessment geeft je houvast bij het maken van carrièrekeuzes. Op basis van het assessment geven we een duidelijk overzicht van de vaardigheden, competenties en ontwikkelgebieden van de kandidaat en adviseren we over de volgende stap.

Talentem helpt jouw bedrijf in Den Haag graag met het kiezen van de meest passende assessment soort voor jouw specifieke vraagstelling.

Assessment in Den Haag en andere locaties in Nederland

Talentem maakt voor haar assessments gebruik van een netwerk van kantoren verspreid over heel Nederland. Ook in en om Den Haag voeren wij assessments uit.

Rapportage assessment

Na de afname van het assessment in Den Haag schrijft de uitvoerend psycholoog een duidelijke, overzichtelijke rapportage.

Geen ingewikkelde taal, geen gedoe, geen tierelantijnen, wél streven naar perfectie. Dat is Talentem.

Wij vinden het belangrijk dat het assessment rapport voor iedereen leesbaar is, ook als je niet op de hoogte bent van psychologisch jargon. Daarom geven we in het rapport een concreet, bruikbaar advies waar je als opdrachtgever of kandidaat écht wat mee kan.

Het onderzoek en de rapportage zijn afhankelijk van de specifieke vraag- en doelstelling van jouw bedrijf in Den Haag. Meestal komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Een overzicht van de scores van de kandidaat op alle afgenomen tests;
  • Een duidelijk beeld van de competenties, vaardigheden, motivatie en persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat;
  • Inzicht in de valkuilen en het ontwikkelpotentieel;
  • Een advies over de geschiktheid van de kandidaat voor de functie en de match met de organisatie in het geval van een selectie assessment;
  • Concreet advies over de verdere ontwikkeling van de kandidaat.

Waarom Talentem assessments

Bij Talentem Den Haag streven we naar perfectie. Daarom zijn onze assessment tests objectief en wetenschappelijk onderbouwd. Subjectieve invloeden sluiten we zoveel mogelijk uit.

De assessments worden uitgevoerd en geïnterpreteerd door een onafhankelijke psycholoog die aangesloten is bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), of werkt onder auspiciën van een NIP psycholoog . NIP psychologen werken volgens de opgestelde beroepscode, waarin verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid centraal staan.

Zo kun je er zeker van zijn dat Talentem Den Haag de assessments met uiterste zorg uitvoert en dat je op ons advies kunt vertrouwen.

Assessmentbureau Den Haag – Assessment Center Talentem

Assessment Den Haag

Talentem assessmentbureau Den Haag
Juliana Plein 10 Den Haag
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nlDichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessmentAlle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close