Assessmentbureau Den Bosch– Talentem

Assessment bureau Talentem Den Bosch

Heeft jouw bedrijf in of om ‘s-Hertogenbosch een vacature te vullen? Wil je het beste uit je medewerkers halen en hen op de juiste plek zetten? Assessment bureau Talentem Den Bosch helpt je graag.

Talentem Den Bosch excelleert in het zoeken, vinden en ontwikkelen van talent. Onze assessments geven overzichtelijk en concreet weer wat de competenties, motivatie en persoonlijkheid van de kandidaat zijn. Zo kun jij voor je bedrijf in Den Bosch met een gerust hart je personeel helpen het meeste uit zichzelf te halen.

Soorten assessments in Den Bosch

Talentem Den Bosch biedt verschillende soorten assessments voor verschillende situaties en vraagstellingen. Elk assessment heeft een andere insteek, afhankelijk van de vraagstelling voor het onderzoek.

In ‘s-Hertogenbosch zijn de meest gebruikte soorten assessments het:

Het selectie assessment geeft een beeld van de sterke kanten en valkuilen van de kandidaat. Op basis daarvan geeft de uitvoerend psycholoog een advies over de match tussen de kandidaat, de functie en de organisatie. Dit type assessment wordt ingezet wanneer je bedrijf in Den Bosch een vacature wil vullen.

Het ontwikkelassessment focust zich specifiek op het ontwikkelpotentieel. Wat zijn de talenten van de kandidaat? Op welke gebieden kan hij of zij zich nog ontwikkelen? Hoe kan die ontwikkeling het beste plaatsvinden? Op deze vragen en meer kan het ontwikkelassessment antwoord geven.

Het loopbaanassessment stelt de vraag: Wat kan de volgende stap in de carrière van de kandidaat zijn? We zetten op een rijtje waar de sterke kanten, ontwikkelpunten en interesses van de kandidaat liggen en geven advies over loopbaanmogelijkheden.

In alle assessment soorten staat Talentem Den Bosch voor maatwerk. Ieder bedrijf in Den Bosch is uniek, dus iedere vraagstelling is dat ook. Daarom is de opbouw van het assessment en de inhoud van de rapportage altijd afhankelijk van jouw specifieke vraag- en doelstelling.

Assessment in Den Bosch of elders in Nederland

In en om Den Bosch staan de psychologen van Talentem voor je klaar. Wij maken voor onze assessments gebruik van een landelijk dekkend netwerk van kantoren. Daarom kunnen we altijd bij jouw bedrijf in de buurt zijn, met diverse assessment locaties in Nederland, zoals in Den Bosch.

Positieve benadering bij assessments

De slogan Wat doen wij? Klanten blij maken! staat niet voor niets op de hoofdpagina van onze website. Bij Talentem Den Bosch vinden we het belangrijk dat de opdrachtgever, kandidaat en alle stakeholders het assessment als een positieve
ervaring zien.

Zowel tijdens de assessment dag als in de rapportage komt deze positieve benadering naar voren. Voor het assessment komen wij in Den Bosch naar je toe. Onze uitvoerend psycholoog stelt de kandidaat op zijn gemak, zodat hij of zij die dag het beste uit zichzelf kan halen.

In de rapportage geven we zowel de sterke kanten als de ontwikkelpunten weer. We leggen concreet uit hoe er aan de ontwikkelpunten gewerkt kan worden. Talentem Den Bosch geeft je een advies waar je écht wat aan hebt.

Zo kan jij ervoor zorgen dat je het beste uit je werknemers naar voren haalt.

Waarom Talentem

Wij streven ernaar dat jij en je organisatie in Den Bosch onze assessments als een positieve ervaring zien. Mede daarom zorgen we voor een hoge kwaliteit van onze testinstrumenten.

De tests die door Talentem Den Bosch bij de assessments ingezet worden, zijn wetenschappelijk onderbouwd en valide. Uit onderzoek is gebleken dat subjectieve invloeden tijdens het assessment de betrouwbaarheid van de uitkomsten ondermijnen. Daarom gebruikt Talentem een zo objectief mogelijke aanpak.

De psychologen die voor Talentem Den Bosch assessments uitvoeren, zijn aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) of werken onder auspiciën van een NIP psycholoog. Zij werken dan ook volgens de basisprincipes van het NIP: verantwoordelijkheid, integriteit, respect en deskundigheid. Zo kun je er zeker van zijn dat de psychologen van Talentem Den Bosch zorgdragen voor de kwaliteit van hun werk.

Assessmentbureau Den Bosch – Assessment Center Talentem

Assessment Den Bosch

Talentem assessmentbureau Den Bosch
Stationsplein 91 Den Bosch 
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessmentLoopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close