Assessmentbureau Arnhem - Talentem

Assessment bureau Talentem Arnhem

Jouw bedrijf in Arnhem is op zoek naar een assessment bureau voor een HR gerelateerde vraagstelling. Een ontwikkel vraag misschien, of je hebt een vacature te vullen. Dan wil je natuurlijk wel het beste assessment bureau selecteren.

We vinden het vooral belangrijk dat je het bureau kiest dat het beste bij jou, je organisatie en jullie situatie past. We hopen natuurlijk dat assessment bureau Talentem je mag helpen. Ook in en om Arnhem staat Talentem voor je klaar.

Talentem assessments Arnhem visie

Bij Talentem in Arnhem geloven we dat ieder mens uniek is en dat iedereen zijn eigen talenten heeft. Wij genieten ervan om mensen te helpen hun talenten te benutten en te ontwikkelen.

We zien het als een ambacht om te helpen bij het ontwikkelen van mensen en organisaties. We helpen jouw organisatie in Arnhem graag om de juiste mensen op de juiste plek te zetten en het beste uit je medewerkers naar voren te brengen.

Om onze visie het beste tot uiting te laten komen, hanteren we een aantal uitgangspunten in ons werk.

Een positieve benadering is één van de belangrijkste speerpunten van Talenten Arnhem. Wij gaan op zoek naar waar de mogelijkheden wél liggen. We vinden de talenten en krachten van mensen en onderzoeken hoe deze ontwikkeld en toegepast kunnen worden.

Daarnaast gebruiken wij ‘gewone taal’, zo weinig mogelijk jargon. Iedere lezer moet onze assessmentrapportages moeiteloos kunnen begrijpen, wat je achtergrond ook is.

Dus geen ingewikkelde taal, geen gedoe en geen tierelantijnen. Dat is Talentem!

Kandidaten zijn klanten

Onze positieve benadering komt tot uiting in alle aspecten van ons werk. Niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook de kandidaten zijn klanten. We hebben respect voor wie je bent en zoeken uit hoe we je talenten het beste in kunnen zetten. Zo kan jij het beste uit jezelf halen.

We bieden opdrachtgevers én kandidaten (en alle andere betrokkenen) uit Arnhem een optimale klantbeleving.

We richten ons erop om écht contact met onze klanten te maken. Om het elke dag weer beter te doen en de verwachtingen waar te maken of zelfs te overtreffen.

Bij Talentem Arnhem vinden we: We doen ‘gewoon’ ons uiterste best om voor onze klanten het beste te regelen!

Evidence-based

De psychologen van Talentem Arnhem handelen zorgvuldig, professioneel en evidence-based. Dat betekent dat we kwalitatief hoogwaardige en valide testen gebruiken voor onze assessments. Deze testen zijn wetenschappelijk getoetst en onderbouwd.

Met deze evidence-based testen kunnen we objectieve conclusies trekken uit de testresultaten. Zo zijn we er zeker van dat we jou en je bedrijf in Arnhem de juiste adviezen geven.

Talentem het beste bureau?

Is Talentem het beste assessment bureau van Arnhem? Beoordeel het zelf!

We voeren graag een kennismakingsgesprek met je, in Arnhem of online, om onze werkwijze verder toe te lichten. Zo weet je zeker dat je het assessment bureau kiest dat het beste bij jullie past.

We zien je graag in een kennismakingsgesprek terug om een verdere toelichting te geven. En om erachter te komen of wij het beste assessment bureau voor jullie zijn.

Assessmentbureau Arnhem – Assessment Center Talentem

Assessment Arnhem

Talentem assessmentbureau Arnhem
Nieuwe Stationsstraat 20 Arnhem
085 - 130 4676
(bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.30 uur)
info@talentem.nl


Dichtbij je klant zijn, dat is modern zaken doen wat Talentem betreft. Daarom maken gebruik van een landelijk dekkend netwerk van 16 kantoren in Nederland.

Assessment Center Talentem


Ontwikkel assessment | Selectie assessment | Loopbaan assessment | Alle soorten assessments

Over het Assessment Center van Talentem

Veelgestelde vragen over assessments

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close