Assessments aanvragen

Hoe werkt het aanvragen van assessments bij Talentem?

Wil je (een) assessment(s) aanvragen bij Talentem en wil je eerst meer weten over het Assessment Center van Talentem? Dan verbindt ons secretariaat je graag door met de juiste persoon.

Assessments inplannen bij Talentem is heel makkelijk! Bij een aanvraag ontvangen wij (indien beschikbaar en voor de vraagstelling opportuun) per e-mail (info@talentem.nl) graag de volgende gegevens:

  • Met welke perso(o)n(en) van jullie organisatie de afspraak voor de contextbepaling kan plaatsvinden: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, emailadres;
  • Gegevens kandidaat: voor- en achternaam, mobiele telefoonnummer, privé mailadres, C.V;
  • Functiebeschrijving en / of vacaturebeschrijving;
  • Gegevens opdrachtgever: Email en mobiel nummer van diegene naar wie de psycholoog, na akkoord van de kandidaat, het assessmentrapport kan sturen.

Ons secretariaat draagt zorg voor het plannen van onze assessments, het plannen van de contextbepaling en voor het uitnodigen van de kandidaten. Het secretariaat van Talentem is bereikbaar via 085 -130 46 76 en info@talentem.nl.

Meestal kunnen we binnen vijf tot tien werkdagen een assessment inplannen. Indien er spoed gewenst is, bijvoorbeeld als het gaat om een selectie assessment, kunnen we vrijwel altijd het assessment binnen twee werkdagen inplannen.

Assessment locaties Nederland

Geen ingewikkelde taal.
Geen gedoe.
Geen tierelantijnen.
Wel streven naar perfectie.
Dat is Talentem!


"Wij zijn positief verrast door Talentem! De contextbepaling die jullie bij het assessment doen geeft draagvlak binnen de organisatie. Bovendien is het van toegevoegde waarde voor het proces en de uitvoering. Het assessmentrapport is fijn en logisch opgebouwd en de teksten zijn prettig uitgelegd: jullie rapport bevat een kop en een staart! Het ‘schakelen’ met de psycholoog ging snel en prettig. Ik ga deze positieve ervaring delen met mijn collega's."
Jolien, HR adviseur


Meer klanten over Talentem

Talentem Groep B.V gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close